TOIMINTAA

Raseborgs slottRaaseporin linnan lipunmyynti on Linnanvoudin tuvan viereisessä lippukioskissa. Lippujen hinnat ovat 5 € aikuisilta ja 1€ alle 12-v lapsilta. Opasvihkosia, kirjoja, kortteja ja muita matkamuistoja on myös myynnissä.

Lippuja alla oleviin ohjelmiin lunastetaan lippukioskilta. Varaa valmiiksi paikkasi tästä. 

* Draamaopastuksia linnassa linnanruova Katarinan seurassa järjestetäänsäännöllisesti viikoittain kesäkautena, katso aikoja tapahtumakalenteristamme. Linnanrouva Katarina asui linnassa 1470-luvulla.

* Aikamatkoja keskiaikaan järjestetään lapsiperheille. Aikamatkoihin sisältyvät pukuvuokra ja välipala. Aikamatkoja järjestetään tilauksesta myös koululuokille.

* Draamaopastus Helene Schjerfbeckin jalanjäljissä, kävely Snappertunan kirkolta Snappertunan Talomuseolle ja Lemmenpolkua pitkin Raaseporin linnanraunioille.Raseborgs slott

*Aikamatkoja 1800-luvun lopulle on tämän kesän uutuusohjelma. Järjestetään ensisijaisesti lapsille. Aikamatkojen ohjelma on ensisijaisesti Lemmenpolun varrella olevassa torpassa, mutta käynti linnaan sisältyy.

* Elämyspäiviä ja kaikkia yllä mainittuja ohjelmia järjestetään ryhmille tilauksesta. Kesäisin on alueella ajoittain eläimiä, kuten hevosia, lampaita ja kanoja. Katso päivityksiämme Facebook-sivullamme ja tapahtumakalenterista. Talli Sólfari vierailee luonamme hevosvaelluksillaan. Koirat ovat tervetulleita alueelle, mutta ne on pidettävä kytkettyinä. Vesiastioita on Linnanvoudin tuvan terassilla.

Meiltä voi vuokrata myös polkupyöriä kyläkierrosta varten.

Linnanniityllä Raaseporin linnan vieressä järjestetään joka kesä isoja tapahtumia kuten Juhannusjuhlat, Snappertunanpäivä muinaismarkkinoilla ja konsertteja. Joinakin vuosina järjestetään myös keskiaikaisia markkinoita turnajaisilla. Nämä vierailut ovat yhdistettävissä teema-aterioihin meillä.

Raseborgs slottAlueen yhteydessä on myös Raaseporin kesätetteri, joka on järjestänyt ruotsinkielisiä teatteriesityksiä vuodelta 1966 alkaen. Teatteripäivinä Linnanvoudin tupa tarjoaa teatterimenua. Tule viihtymään koko päiväksi, yhdistä draamaopastus Linnanvoudinpäivälliseen ja teatteriesitykseen. Tilaa teatteriliput tästä.